Wat biedt MMolenaar Coaching?

Wat biedt MMolenaar Coaching?      

Voor particulieren:
Coaching voor (jeugd)zorgprofessionals
Coaching via de MatriXmethode
Ad(H)D Coaching voor jongeren en volwassenen

Methoden:
Ik sluit graag aan bij jouw wensen. Jij bent met een reden bij mij gekomen en ik wil je graag helpen om te behalen wat jij voor jezelf voor ogen hebt. Hierbij kan ik verschillende methoden inzetten. Wat voor mij veel belangrijker is dan de gekozen methode, is dat we contact maken en dat ik je als mens zie zoals je bent.

Ik kan jou helpen door oplossingsgerichte vragen te stellen, hierdoor kom je er achter hoe je door gerichte acties de dingen waar jij tegen aanloopt kunt oplossen.
Ook kan ik elementen van mindfulness, holistische coaching en bijvoorbeeld ademhalingstechnieken toepassen. Hierdoor ga je  meer rust en ontspanning in je lijf ervaren en kun je je beter focussen op wat jij echt wilt.

Matrixmethode:
Door het toepassen van de matrixmethode krijg je meer overzicht en een minder vol hoofd. Hiervoor hoef je niets te vertellen over waar je mee zit of waar je last van hebt. Je vindt door de specifieke MatriX vragen je eigen oplossingen in je hoofd voor mentale problemen. Ook werkt deze methode goed voor het verwerken van nare gebeurtenissen, helpt het angsten te neutraliseren en kan het je helpen om van negatieve overtuigingen af te komen. Als je meer over deze methode wilt weten klik dan hier.

Coaching kan plaatsvinden in mijn praktijkruimte aan huis, bij jou thuis of op een andere af te spreken plek.

Voor (GGZ) bedrijven:
Ik wil graag mijn ervaring en kennis inzetten voor jongeren/volwassenen die (recent) de diagnose AD(H)D hebben gekregen:
– Workshops ‘hoofd opruimen’ geven
– Het opzetten of draaien van ervaringsgroepen
– Coaching

Voor bedrijven of instellingen met (jeugd)zorgprofessionals:
Ik wil graag mijn kennis en ervaring inzetten om (jeugd)zorgprofessionals te ondersteunen bij het uitoefenen van hun vak. Er komt veel af op (jeugd)zorgprofessionals en vaak nemen ze niet de tijd om goed voor zichzelf te zorgen waardoor het werk boven hun hoofd groeit. Door coaching komen zij (weer) in hun kracht te staan, kunnen ze meer aan en krijgen ze (weer)  plezier in hun werk. Nare ervaringen die in de weg staan om het werk uit goed uit te voeren kunnen worden geneutraliseerd.
Neem gerust contact op voor een traject op maat.