Mijn visie

Ik deel de visie van het holistische gedachtegoed dat we als mens een geheel zijn, lichaam en geest zijn met elkaar verbonden. Voor veel mensen kan dit wat zweverig klinken, terwijl het een mooi uitgangspunt is om veel struggles die je ervaart goed te begrijpen wat de start is van het oplossen daarvan.

Molenaar 

Mijn achternaam is Molenaar en dit vind ik wel passend bij wat ik doe; Een molen draait met zijn wieken of met zijn rad, is in beweging.
Ieder leven is ook in beweging, het stroomt… Soms zit het mee, dan weer tegen. We hebben veel ervaringen opgedaan in ons leven en hierdoor hebben we vaak vaststaande overtuigingen in ons  hoofd van hoe de wereld in elkaar zit en ook van wat we wel of niet kunnen.  Als je in het verleden een ervaring hebt opgedaan dat je het niet lukte om iets voor elkaar te krijgen, zal dat altijd in je achterhoofd meespelen bij nieuwe beslissingen en keuzes in je leven. Dit kan om hele simpele dingen gaan als het behangen van een muur, maar ook in relaties met anderen speelt dit een belangrijke rol.  Je opvoeding maakt wie je bent, het maakt verschil in wat voor gezin je bent opgegroeid en onder welke omstandigheden. Je overtuigingen en ervaringen kunnen je ook blokkeren om al jouw mooie kwaliteiten naar boven te halen zodat je ze kan inzetten.

Als ‘Molenaar’ wil ik jou graag ondersteunen om jouw energie te laten stromen zodat je met zelfvertrouwen jouw kwaliteiten kunt gaan inzetten in je leven, zoals jij dat graag zou willen.