Ik vind jou geweldig, jij ook?

Visie

Op dit moment volg ik een opleiding tot holischisch coach/therapeut. Holistisch betekent allesomvattend. Ik deel de visie van het holistische gedachtegoed dat we als mens een geheel zijn, lichaam en geest zijn met elkaar verbonden. Zo kunnen stress en een vol hoofd lichamelijke klachten veroorzaken.  Alles staat in verband met elkaar. Zo ook de problemen die je ervaart in je leven.

Mijn achternaam: Molenaar
Een molen draait met zijn wieken of met zijn rad, is in beweging.
Ieder leven is ook in beweging, het stroomt… Soms zit het mee, dan weer tegen. We hebben veel ervaringen opgedaan in ons leven en hierdoor hebben we vaak vaststaande overtuigingen in ons  hoofd van hoe de wereld in elkaar zit en ook van wat we wel of niet kunnen.  Als je in het verleden een ervaring hebt opgedaan dat je het niet lukte om iets voor elkaar te krijgen, zal dat altijd in je achterhoofd meespelen bij nieuwe beslissingen en keuzes in je leven. Dit kan om hele simpele dingen gaan als het sausen van een muur, maar ook in relaties met anderen speelt dit een belangrijke rol.  je opvoeding maakt wie je bent, het maakt verschil in wat voor gezin je bent opgegroeid en onder welke omstandigheden. Je overtuigingen en ervaringen kunnen je ook blokkeren om al jouw mooie mogelijkheden naar boven te halen.

Als ‘Molenaar’ wil ik jou graag ondersteunen om jouw energie te laten stromen zodat je met zelfvertrouwen jouw kwaliteiten kunt gaan inzetten in je leven zoals jij dat wilt.