Wie ben ik?

Graag vertel ik je wat over mijzelf. Ik ben Mireille Molenaar, 50 jaar oud en heb 3 geweldige kinderen.
Zelf heb ik een aantal jaren geleden de diagnose ADD gekregen. Ik kwam hier achter toen duidelijk was dat mijn oudste dochter ADD heeft. Toen ging er bij mij een kwartje vallen….. Ik herkende veel van mijn dochter terug in mijzelf. Later bleek ook mijn zoon ADD te hebben.
Na therapie, coaching en een periode van eigen persoonlijke ontwikkeling durf ik wel te zeggen dat ik in mijn kracht sta, veel meer zelfvertrouwen heb en mijn eigen kwaliteiten heb leren te benutten. Ook ervaar ik veel meer rust en ontspanning. Dit is een ongelooflijke fijne verandering in mijn leven nadat het een hele tijd een heel stuk minder goed met mij ging en ik voor mijn gevoel maar weinig voor elkaar kreeg en altijd moe was.
Ik gun iedereen van harte een nieuw perspectief en nieuwe kansen als het niet zo loopt als je graag zou willen.

Voor ik met MMolenaar Coaching begon, werkte ik 25 jaar in de jeugdhulpverlening. Ik heb 12,5 jaar als jeugdbeschermer gewerkt bij Jeugdbescherming Overijssel. Voor die tijd was ik 14 jaar groepsleidster op een leefgroep voor uit huisgeplaatste kinderen.

Mijn kernwaarden:
Respect, zonder waardeoordeel luisteren, authenticiteit, verbinding, veerkracht, verantwoordelijkheid, betrouwbaarheid, mildheid, autonomie.

Mijn opleidingen:
– Pabo
– HBO-J (gelijk aan SPH)
– SKJ geregistreerd jeugdprofessional (herregistratie geldig tot juni 2023)
– MatriXmethode

– Trainer MatriXmethode

– Holistisch coach/therapeut in opleiding bij Wielwerk opleiding
– Veel cursussen en trainingen door de jaren heen waaronder:

– oplossingsgericht werken;
– praten met kinderen;
– omgaan met agressie;
– een taal erbij;
Рmorele en ethische dilemma’s;
– meditatie/mindfulness lessen

Interesses:
Ik hou van lezen, bijvoorbeeld de spirituele boeken van Jan Geurtz en andere zelfhulpboeken maar ook hou ik van spannende boeken. Ik vind het verder leuk om met vrienden af te spreken, spelletjes te doen, uit eten te gaan, theater of concerten te bezoeken of te wandelen in de natuur. Ook houd ik van reizen, dichtbij of ver weg. De Waddeneilanden zijn favoriet bij mij: heerlijk uitwaaien op het strand en turen naar de golven!