MatrixMethode

De MatriXmethode is een effectieve manier om van veel problemen af te komen, zonder over de inhoud van het probleem te hoeven vertellen en waarbij eigen regie voorop staat. Heel fijn omdat het uitvoerig praten over problemen vaak als belastend wordt ervaren. Helemaal als vaak hetzelfde verhaal moet worden verteld. De methode is o.a. in te zetten bij angsten, emotionele problemen, trauma’s, faalangst, pesten, een vol hoofd, (o.a. ook bij ADD en ADHD), perfectionisme, verdriet, stress en (dreigende) burn-out.

Iedereen maakt in zijn leven leuke en minder leuke dingen mee. Veel van deze ervaringen worden opgeslagen in je langetermijngeheugen. De beleving van deze ervaringen spelen mee in het nu, en kunnen ervoor zorgen dat je je vervelend voelt, moe, niet komt tot stappen die je het liefst wel zou willen zetten. Je kan ook bang zijn dat bepaalde ervaringen in de toekomst weer zullen gebeuren en je probeert deze te ontwijken. Ieder mens heeft negatieve ervaringen opgeslagen in het langetermijngeheugen. Met de MatriXmethode kan je deze negatieve beleving van zien, horen, voelen, ruiken, proeven en denken ontladen en neutraal maken.

Bijzonder hoe effectief, simpel en snel deze methode werkt. In hooguit een paar sessies kan al veel resultaat worden bereikt. Persoonlijk heb ik al veel mensen mogen helpen met deze manier van werken.

Over de methode is veel terug te vinden op www.matrixmethode.nl

Naast het zelf toepassen van de methode in mijn praktijk ben ik ook trainer namens het MatriXmethodeinstituut  geef ik de flexibele training en geef ik ook de verschillende modules die worden aangeboden, bijvoorbeeld de module AET (angsten, emoties en trauma’s oplossen).