Coaching

Ben jij ook in de jeugdzorg gaan werken vanuit de passie om kinderen, jongeren en hun gezinnen te ondersteunen en verder te helpen? Het is een prachtig vak, waarin je veel voor een ander kunt betekenen! Veel professionals vergeten daarbij dat ze ook goed voor zichzelf moeten zorgen en zetten zichzelf regelmatig op de laatste plaats.

Herken jij jezelf hierin? 
Misschien is het NU tijd om daar wat aan te doen!

Helemaal in deze tijd waarin de werkdruk hoog is, er veel stress is en er veel tijd op gaat aan administratie en bureaucratie. Hierdoor staat het het directe contact met kinderen, jongeren en gezinnen onder grote druk. Je bent hierdoor je passie voor het vak misschien wel kwijt geraakt of het zelfs het contact met jezelf.

Wil jij weer graag met plezier naar je werk en met meer energie, lef, zelfvertrouwen en minder stress? En wil jij meer voldoening uit je werk halen?Zou je meer vanuit je hart werken? Wil je graag makkelijker in contact komen met degene die hulp van jou krijgt ook als zij weerstand of agressie laten zien? Welke vraag je ook hebt of waar je ook tegenaan loopt, ik help je graag op weg.

Ook met dieperliggende problemen/overtuigingen waar je al langer mee rondloopt, nare ervaringen die je hebt opgedaan privé of in je werk kan ik je helpen. Bewustwording van jouw manier van werken en inzicht in je patronen geven, is hierin al een belangrijke stap waarmee je verder kunt.

Ik werk vanuit verbinding met jou als persoon en ga graag samen met jou op zoek naar een manier om jouw doel te bereiken dat bij jou past. Uiteraard blijft alles wat je mij in vertrouwen vertelt tussen ons. 

 Wil je graag meer weten? Neem dan contact op met mij.