MatriXmethode

De MatriXmethode is een hele effectieve manier om definitief van vele problemen af te komen, zonder over de inhoud te hoeven vertellen. Iets wat veel mensen aanspreekt omdat het praten over de problemen vaak als belastend wordt ervaren. Hierdoor is het mogelijk regie over je leven te krijgen en te houden.

De methode is o.a. in te zetten bij allerlei angsten, emotionele problemen, trauma’s, faalangst, pesten, vol hoofd, (oa. ook bij ADD en ADHD) een hoge prestatielat, verdriet, stress en (dreigende) burnout, leerproblemen.

Iedereen maakt in zijn leven fijne en minder fijne dingen mee. Deze ervaringen sla je op in je lange termijn geheugen. De beleving van deze ervaringen spelen mee in het NU, en kunnen ervoor zorgen dat je je vervelend voelt, moe, niet komt tot stappen die je het liefst wel zou willen zetten. Je kan ook bang zijn dat bepaalde ervaringen ook in de toekomst zullen gebeuren en je probeert deze te ontwijken. Je vermijdt misschien de mogelijkheden waar je mogelijk weer zo’n ervaring opdoet. Ieder mens heeft negatieve ervaringen opgeslagen in het lange termijn geheugen. Met de MatriXmethode kan je deze negatieve beleving ontladen en er een neutrale of zelfs positieve ervaring van maken.

Het is bijna te mooi om waar te zijn hoe effectief, simpel en snel deze methode werkt. In hooguit een paar sessies kan al veel resultaat worden bereikt. De resultaten zijn heel bijzonder! Ik heb het aan den lijve meegemaakt en ook gezien bij de personen waarbij ik de methode heb ingezet.

De MatriXmethode wordt vanaf dit jaar wetenschappelijk onderzocht, waardoor de effectiviteit zal worden aangetoond.

Over de MatriXmethode, ontwikkeld door Ingrid Stoop, is veel terug te vinden op de website: www.matrixmethodeinstituut.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *